Onze aanpak

De aanpak van Spirair: kwaliteit en op tijd

Op een bouwplaats komen veel processen bij elkaar, vaak ook op hetzelfde moment. Daarom is het zo belangrijk dat materialen er op de juiste tijd en in de juiste hoeveelheden zijn. Dat lijkt eenvoudiger dan het is. De complexiteit van de installaties, het hoge tempo in de bouw en het tekort aan personeel zorgen helaas vaak voor misverstanden en communicatieproblemen.
Vertraging is bijna altijd het gevolg en dat is nou juist waar je niet op zit te wachten. Spirair denkt graag in een vroeg stadium met de klant mee.

Dat begint bij het ontwerp. Op basis van een bestek, de plattegrond en het Programma van Eisen maken wij een ontwerp en doen we voorstellen voor de apparatuur. Daarna maken we een gedetailleerde offerte zodat de installateur en de opdrachtgever weten wat er nodig is en wat de kosten zijn.

Spirair denkt graag in een vroeg stadium met je mee.

 

We ontwerpen zoveel mogelijk met behulp van Revit zodat de installatie goed in een gebouw gepast kan worden.
Het afstemmen van het ventilatiesysteem met de andere disciplines in een gebouw is hierdoor ook beter te realiseren.
Het resultaat? Minder coördinatieproblemen op de bouwplaats en daar is uiteindelijk iedereen bij gebaat. Met Revit maken we bovendien 3D-presentaties waarmee het systeem ook voor de minder technische onderlegde mensen goed te begrijpen is.

Als de opdrachtgever akkoord geeft op het ontwerp en de offerte, hoeven we alleen nog af te spreken welke materialen geleverd moeten worden. Op de datum en locatie die de opdrachtgever wil.

Ondanks ons grote assortiment en de ruime voorraden kan er heel af en toe ook bij ons weleens een kink in de kabel komen.
Dan nemen we direct contact met je op en vinden we samen een goede oplossing. We hebben goede afspraken met fabrikanten en leveranciers van luchttechnische componenten. Het transport hebben we in eigen beheer. Dat alles maakt het mogelijk om onze belofte na te komen. Korte levertijden en nauwkeurige leveringen. Precies wat je nodig hebt.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op, of bekijk ons assortiment.

 [Nieuwsbrief title]

 Nieuwsbrief

[Nieuwsbrief formulier]

   

Aanmelden nieuwsbrief