Winkelier, hou je winkel in de winter warm met een luchtgordijn!

 

 
 

 

De winter is in aantocht en dat betekent dat het steeds kouder wordt. Om de koude lucht buiten te houden, ben je als winkelier geneigd om de deuren van je winkel dicht te houden. Uit onderzoek is echter gebleken dat klanten minder snel een winkel binnen gaan, wanneer de deur dicht is. Daarom maar de deuren open en een torenhoge energierekening vanwege de loeiende verwarming? Geen ideale oplossing! Dus wat nu?

 

Voordelen van luchtgordijnen

Om hoge stookkosten te voorkomen en geen klanten mis te lopen is een luchtgordijn een goede oplossing. Luchtgordijnen zijn tegenwoordig erg energiebesparend gefabriceerd en ze houden de warme luchtstroom binnen en de koude luchtstroom buiten. Klanten blijven gemakkelijker binnenlopen zonder gehinderd te worden door gesloten deuren.

 

Ook in de zomer is een luchtgordijn ideaal. Insecten en ongedierte blijven weg, omdat de sterke luchtstroom ervoor zorgt dat ze niet binnen kunnen komen. 

 

Besparen met een luchtgordijnEen luchtgordijn levert een forse energiebesparing op. In sommige gevallen tot wel duizenden euro’s per jaar. Ben je benieuwd hoeveel je kunt besparen met een luchtgordijn? Doe de check hier!

https://www.entreecheck.nl/besparingsmeter/

Wil je graag meer informatie over hoe je het juiste luchtgordijn kiest en met welke factoren je rekening moet houden? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

 

Heeft u al een luchtgordijn ? Controleer dan hier of de installatie optimaal is uitgevoerd:

https://www.entreecheck.nl/scorekaart/

 

 

Spirair Luchttechniek

T (033) 24 748 49 | info@spirair.nl
Bezoekadres: Klompenmaker 13, 3861 SK Nijkerk | Openingstijden afhaalbalie: ma t/m do: 07:00 - 17:00 uur, vr: 07:00 - 16:00
copyright | disclaimer | voorwaarden | nieuwsbrief | privacy statement
Regelt het...
VLA Luchtgordijnen