Met Easy-Vent een gezond en zuinig klimaat in uw huis 

We brengen een groot deel van de dag in huis door. Daarom is de kwaliteit van de binnenlucht van grote invloed op ons welzijn. Allergie en overgevoeligheid zijn slechts enkele voorbeelden van problemen die in verband staan met onze leefomgeving. De meeste mensen vinden het vanzelfsprekend om eisen te stellen aan de kwaliteit van voedsel en dranken, maar hoe zit het met de lucht die u en uw familie inademen? Met Easy-Vent realiseert u een gezond én zuinig binnenklimaat. Waarom? We leggen het u graag uit!

Gezond en zonder hinder

De Easy-Vent luchtgeleider zorgt voor gefilterde en voorverwarmde verse buitenlucht in uw woning. Geruisloos en zonder tocht, dus u ondervindt er geen hinder van. Een geniaal systeem dat eenvoudig, betrouwbaar en volkomen natuurlijk is.

Eenvoudig en effectief

Een goed ventilatiesysteem moet jaar in jaar uit voor een hoge mate van comfort zorgen. De ervaring laat zien dat systemen die ingewikkeld zijn en veel onderhoud vergen, in de loop van de tijd steeds minder comfort bieden. Daarom was het voor ons een uitdaging om een minder gecompliceerd systeem te ontwikkelen. Zowel gebruik als onderhoud moeten eenvoudig zijn. Easy-Vent is daar het resultaat van.

Voordelig
Het is een duur misverstand dat er voor het creëren van een gezond, zuinig binnenklimaat ingewikkelde ventilatiesystemen nodig zouden zijn. Een ventilatorgestuurd luchtafvoersysteem, gecombineerd met de Easy-Vent luchtgeleider, is meestal een aanzienlijk eenvoudiger en economischer oplossing. Verder is het een systeem met een hoog rendement dat weinig elektriciteit verbruikt.

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd of Easy-Vent ook geschikt is voor uw woning? Kijk dan eens op www.easy-vent.nu 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spirair Luchttechniek

T (033) 24 748 49 | info@spirair.nl
Bezoekadres: Klompenmaker 13, 3861 SK Nijkerk | Openingstijden afhaalbalie: ma t/m do: 07:00 - 17:00 uur, vr: 07:00 - 16:00
copyright | disclaimer | voorwaarden | nieuwsbrief | privacy statement
Regelt het...
VLA Luchtgordijnen