Klant interview met Gijsbertsen Installatiebedrijf                                   

 

 

Vanuit het Veluwse Putten opereert Gijsbertsen Installatiebedrijf al sinds 1925. In heel Nederland bedient dit bedrijf opdrachtgevers met integrale, efficiënte en effectieve installaties. Een platte organisatie die snel schakelt met zelf opgeleide monteurs in combinatie met een no nonsens bedrijfscultuur geven u de garantie dat het hier altijd goed komt.

 

 

Gijs Gijsbertsen: “We werken al samen met Spirair sinds het 25 jaar geleden werd opgericht. We staan bekend om onze kwaliteit en het is daarom belangrijk dat de producten van leveranciers aan deze maatstaven voldoen.Dat is bij Spirair zeker het geval. We hebben Bernard als vast contactpersoonen dat werkt erg prettig. Onze samenwerking is gebaseerd op openheid en eerlijkheid. Zio weten we altijd waar we aan toe zijn. Er gaat zelden iets fout en als dat wel een keer gebeurd, woordt het altijd netjes en direct opgelost. Bernard gaat zelfs wel eens mee naar een klant als dat nodig is. Dat zie je bij geen enkele andere leverancier!"

 

Bernard van Koot, Spirair: “We zijn al jarenlang blij met Gijsbertsen als klant. Kwaliteit staat bij Gijsbertsen hoog in het vaandel en dat snappen we. Daarom gaan we graag een stapje verder dan alleen het leveren van de producten. We denken we graag mee over de beste oplossingen om op die manier tot het beste resultaat te komen.”

Gijs Gijsbertsen: “Het verschil tussen Spirair en andere leveranciers is de betrokkenheid. We zitten geregeld met Spirair om de tafel om voor de klant tot een goed eind resultaat te komen. Het voelt dan meer als een samenwerking dan dat we klant zijn. Spirair deelt graag kennis en dat waarderen wij. Door onze kennis te combineren kunnen we samen altijd hoge kwaliteit leveren.”

 

Bent u ook op zoek naar een samenwerkingspartner om tot de beste oplossing op het gebied van luchttechniek te komen? Neem gerust eens contact met ons op! 

 

 

Spirair Luchttechniek

T (033) 24 748 49 | info@spirair.nl
Bezoekadres: Klompenmaker 13, 3861 SK Nijkerk | Openingstijden afhaalbalie: ma t/m do: 07:00 - 17:00 uur, vr: 07:00 - 16:00
copyright | disclaimer | voorwaarden | nieuwsbrief | privacy statement
Regelt het...
VLA Luchtgordijnen