Installateur, drie redenen om te kiezen voor Easy-Vent® luchtgeleider!

 

Als installateur weet u als geen ander hoe belangrijk goede ventilatie is. Helaas laat de ervaring zien dat systemen die ingewikkeld zijn en veel onderhoud vergen, in de loop van de tijd steeds minder comfort bieden. Het is echter een duur misverstand dat er voor het creëren van een gezond, zuinig binnenklimaat ingewikkelde ventilatiesystemen nodig zouden zijn. Een mechanisch luchtafvoersysteem, gecombineerd met de Easy-Vent® luchtgeleider, is meestal een aanzienlijk eenvoudiger en economischer oplossing.

Waarom? We geven u drie redenen!

 

 

Eenvoudig


De installatie van de Easy- Vent® is eenvoudig. Gepatenteerde RENOVATIE-modellen kunnen zelfs worden aangebracht zonder demontage van de radiator. U heeft daarom in veel gevallen te maken met een korte installatietijd, afhankelijk van de samenstelling van de muur.

 

Gemakkelijk toepasbaar

De Easy- Vent® is gemakkelijk toepasbaar in veel ventilatietype-C situaties . Hierin is sprake van natuurlijke toevoer in combinatie met mechanische afzuiging. Zo hoeft u uw klant niet te benaderen met aanvullende sloopkosten. Ook bij monumentale panden kunt u het Easy-Vent® systeem als oplossing aanbieden.

Ideaal voor de eindgebruiker


Buiten het feit dat Easy-Vent® goed verwerkbaar is voor uw als installateur, is het natuurlijk ook belangrijk dat het product geschikt is voor uw klanten. Easy-Vent® voorziet woningen van gefilterde, voorverwarmde verse buitenlucht. Geruisloos en zonder tocht. Verder is het een systeem met een hoog rendement dat weinig elektriciteit verbruikt.En omdat de Easy-Vent® optisch onopvallend is, doet het geen afbreuk aan het interieur van uw klanten. Ideaal toch?

 

 

 

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Easy Vent? Neem gerust contact met ons op, we geven graag advies!

U kunt ook op de website www.easy-vent.nu alle modellen, documentatie en het dimensioneer programma bekijken.

 

 
 

Spirair Luchttechniek

T (033) 24 748 49 | info@spirair.nl
Bezoekadres: Klompenmaker 13, 3861 SK Nijkerk | Openingstijden afhaalbalie: ma t/m do: 07:00 - 17:00 uur, vr: 07:00 - 16:00
copyright | disclaimer | voorwaarden | nieuwsbrief | privacy statement
Regelt het...
VLA Luchtgordijnen