Grada roosters voor ruimtes waar gewerkt moet worden!

 

Wij zijn trots het vertrouwen te genieten van GRADA, een bekend producent van roosters voor luchtbehandelingssystemen. Spirair is een van de slechts twee verdelers van de producten van GRADA in Nederland.Dankzij de voortdurende investeringen en de hoogkwalitatieve afwerking  worden de producten als toonaangevende gezien binnen de Europese ventilatiemarkt. In dit blog gaan we wat dieper in op de producten van GRADA die geschikt zijn voor ‘werkruimtes’ zoals winkels, kantoren, scholen en werkplaatsen!

 

 

Plafondrooster – DC560SG

Voor de toevoer van gekoelde en verwarmde lucht met een groot temperatuurverschil ten opzichte van de ruimtetemperatuur is het geperforeerde rooster type DC560SG erg geschikt. Dit hoog inducerende rooster wordt gebruikt in ruimtes waar een eenvoudige instelling van het uitblaaspatroon vereist is. Een geschikte oplossing dus voor onder meer kantoren en winkels. Het is geschikt voor systeemplafonds.  En om condensvorming tegen te gaan heeft de DC560SG een geïsoleerd plenum

 

Wervelrooster – WS400 

Dit rooster is ook erg geschikt voor werkruimtes. Door het uitstekende werveleffect van dit rooster wordt een hoge inductie verkregen. Hierdoor neemt het luchttemperatuurverschil en de snelheid van de ingeblazen lucht snel af. Het rooster is uiterst geschikt voor VAV toepassingen, systeemplafonds en kan ook gebruikt worden voor afvoer van lucht. 

Wandrooster – GF100-110

Het wandrooster type GF100-110 kan in de wand of op een kanaal worden gemonteerd. Wanneer u het rooster in het plafond monteert creëert u het effect van een luchtgordijn. Om een ideale luchtverdeling in de ruimte te realiseren kunnen de horizontale en verticale schoepen handmatig individueel ingesteld worden. Deze kunnen desgewenst voorzien worden van een volumeregelaar.

Buisrooster GS120-130


Met het buisrooster type GS120-130 wordt de toevoer en afvoer van gekoelde en verwarmde lucht gereguleerd. Dit rooster heeft een speciaal gevormde flens zodat hij in een rond luchtkanaal gemonteerd kan worden. Net als bij het wandrooster GF100 zijn de schoepen handmatig individueel in te stellen voor een optimale luchtverdeling in de ruimte en ook hier zijn aparte volumeregelaars voor verkrijgbaar. 

 

Heeft u vragen over deze producten of bent u op zoek naar advies op maat? Neem gerust eens contact met ons op! 

 

 
 

Spirair Luchttechniek

T (033) 24 748 49 | info@spirair.nl
Bezoekadres: Klompenmaker 13, 3861 SK Nijkerk | Openingstijden afhaalbalie: ma t/m do: 07:00 - 17:00 uur, vr: 07:00 - 16:00
copyright | disclaimer | voorwaarden | nieuwsbrief | privacy statement
Regelt het...
VLA Luchtgordijnen