Drie voordelen van hulpstukken en buizen voorzien van KEN-LOK. 

Bij het voorkomen van energieverlies speelt luchtdichtheid van ventilatiesystemen in toenemende mate een bepalende rol. De eisen in een bestek worden steeds hoger. Onze KEN-LOK-hulpstukken gecombineerd met traditionele spiralobuizen stellen u in staat om zonder tape een ventilatiesysteem te bouwen dat voldoet aan luchtdichtheidsklasse C. Gebruikt u daarbij ook spiralobuizen met KEN-LOK? Dan kunt u zelfs luchtdichtheidsklasse D realiseren.

Maar er zijn nog meer voordelen! Welke? We geven u er drie!

 

Eenvoudig

De traditionele montagemethode maakt gebruik van tape voor de afdichting van verbindingen van  hulpstukken en buizen. Dit biedt niet alleen een lagere luchtdichtheid, maar is ook moeilijker te installeren dan het KEN-LOK product. Vaak is de situatie voor de montage niet optimaal, bijvoorbeeld dicht tegen een plafond of muur. Het KEN-LOK systeem is dan veel sneller en eenvoudiger te monteren. Zo bespaart u veel montagetijd! Ook zijn de producten optimaal te positioneren, met name in kleine ruimtes, en ideaal voor zichtwerk. 

 

Geen tape

Bij de montage van de KEN-LOK producten is geen tape nodig. Het is dus snel gemonteerd. Zo zijn er minder arbeidsuren en montagemateriaal nodig en realiseert u dus een aanzienlijke kostenbesparing. Dit is vooral het geval bij meerdere verbindingen. Ook is een schoon en droog oppervlak niet meer van belang.

Veiliger

Door de zogeheten Soft-Edge®  technologie zijn de uiteindes afgerond en daardoor niet meer scherp. Monteurs kunnen zich zo niet meer snijden en werken veiliger en comfortabeler. 

 

 

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over KEN-LOK? Neem gerust contact met ons op, we geven graag advies!

 

 

 
 

Spirair Luchttechniek

T (033) 24 748 49 | info@spirair.nl
Bezoekadres: Klompenmaker 13, 3861 SK Nijkerk | Openingstijden afhaalbalie: ma t/m do: 07:00 - 17:00 uur, vr: 07:00 - 16:00
copyright | disclaimer | voorwaarden | nieuwsbrief | privacy statement
Regelt het...
VLA Luchtgordijnen