Sluiting tijdens de feestdagen

 

Wij willen u er graag op attenderen dat wij week 52 en week 53 gesloten zijn.
Onze laatste zendingen voor dit jaar zullen donderdag 17 december geladen worden, mits voor 13.00 uur besteld en voorradig kunnen we deze vrijdag 18 december, volgens route, nog uitleveren.
Vanaf maandag 4 januari 2021 staat ons hele team weer voor u klaar.

Wij willen u  tijdig informeren over de wijzigingen per 1 januari 2021. Dit jaar zijn wij geconfronteerd met prijsverhogingen die buiten onze invloedsfeer liggen. Als gevolg hiervan zijn wij genoodzaakt om de prijzen voor diverse hoofdstukken aan te passen.  

 

 
Hoofdstuk 1 Luchtkanalen
Air-Spiralo-Ken-lok-ventilatiebuizen.jpg

Om de (bruto)prijzen van onze ronde luchtkanalen transparanter te maken zijn wij druk bezig om de brutoprijzen opnieuw vast te stellen. Dit houdt ook in dat de bijbehorende kortingen aangepast zullen worden zodat u netto (op basis van de prijsstelling 2020) geen negatief effect zal ondervinden.
Vanwege de prijsverhoging die wij van onze toeleveranciers hebben ontvangen zal de prijs van ons rondwerk gemiddeld met 3% stijgen. Dit zal in de brutoprijzen per 1 januari 2021 verwerkt worden.
Aangezien de vraag naar hulpstukken met rubberafdichting steeds groter wordt, zullen wij hiervan onze voorraad uitbreiden. De praktijk laat zien dat het gebruik van deze hulpstukken niet alleen de kwaliteit van de installatie verhoogd maar dat het toepassen van deze hulpstukken door de sneller montage ook voordeliger is.

Hoofdstuk 8 Ventilatie doorvoeren
Doorvoeren

Dit hoofdstuk zal aanzienlijk worden gewijzigd. Er zullen producten vervallen en er zullen nieuwe producten in worden opgenomen. Per 1 januari zal een prijsverhoging zijn van gemiddeld 2% voor de bestaande producten

Hoofdstuk 3 en 4 Ventilatie roosters en brandkleppen

Voor deze hoofdstukken zal er geen prijsverhoging zijn per 1 januari 2021.

 

Hoofdstuk 2 Flexibele slangen

Voor dit hoofdstuk zal er een verhoging van 2% zijn per 1 januari 2021

 
Andere hoofdstukken

Voor de andere hoofdstukken hebben we nog niet alle wijzigingen overzichtelijk maar zullen we de prijswijzigingen van de fabrikanten volgen.

Deze verhogingen gaan ook gelden voor alle prijsafspraken en/of netto prijzen die zijn afgegeven. 

In deze tijd van de COVID-19 pandemie en de daaruit voortvloeiende maatregelen en voorschriften zijn we uitermate content met de samenwerking tussen onze klanten en medewerkers en trots dat we onze leveringen en service zo "normaal” mogelijk kunnen laten verlopen.

 

Luchtkwaliteitsmeter AURAIRBASE 2
Aurairbase 2.jpg

De luchtkwaliteitsmeter is zeer geschikt voor consumenten en professioneel gebruik. Een open ontwerp, IoT gebaseerd, logica in de software, een ’open bed’ met connectoren. Al deze aspecten samen maakt dat de AurAir een goede investering is.

  • Plug & Play: geen ingewikkelde installatie procedure volgen, gewoon uit de doos halen en rechtstreeks in het stopcontact. 
  • Grafisch kleurenscherm: Niet alleen kunt u de CO2 waardes volgen op het scherm, waar stijgende CO2 waardes andere kleuren krijgen maar ook kunt u op een grafiek de afgelopen 24 uur bekijken.
  • WiFi verbinding: Maar liefst drie verschillende manieren om de AurAir via WiFi te benaderen. De AurAir standaard zelf een WiFi access point waar uw smartphone mee kan verbinden. U kunt ook de AurAir configureren om te verbinden met uw eigen WiFi netwerk zodat u via uw eigen WiFi netwerk de AurAir waardes kunt bekijken. Tevens kunt u de AurAir waardes laten versturen naar lokale servers. Technisch onderlegd? Probeer de AurAir REST API uit!
  • Cloud omgeving: Met een WiFi verbinding wordt ook automatisch een cloud verbinding gemaakt. U kunt dan op de AurAir cloud omgeving gratis naar uw historische meetwaardes kijken!
  • OTA: Dat betekent OverTheAir en daarmee kunt u met behulp van een WiFi verbinding nieuwe software versies installeren in de AurAir door simpelweg een AurAir knop een seconde lang ingedrukt te houden. Een bug gevonden? Geen probleem! U krijgt tot minimaal een jaar na einde model reeks gratis updates.
  • Vervangbare sensoren: Sensor kapot of verouderd? In de patent pending AurAir Sensor Bay op de achterkant kunt u makkelijk zelf uw sensoren vervangen.
  • Open ontwerp: Maak uw eigen software en plaats deze in de AurAir om dingen te doen die AurAir niet heeft voorzien.
  • Kensington Slot: Voorkom dat uw AurAir wordt meegenomen en leg hem aan het slot.

De aurairbase 2 is binnenkort leverbaar reserveer nu alvast uw luchtkwaliteit meter

 

 

sex video

Spirair Luchttechniek

T (033) 24 748 49 | info@spirair.nl
Bezoekadres: Klompenmaker 13, 3861 SK Nijkerk | Openingstijden afhaalbalie: ma t/m do: 07:00 - 17:00 uur, vr: 07:00 - 16:00
copyright | disclaimer | voorwaarden | nieuwsbrief | privacy statement
Regelt het...
VLA Luchtgordijnen