Aankondiging nieuwe prijswijzigingen per 1-9 en 1-10
 
 
Hoofdstuk 1 Luchtkanalen
Air-Spiralo-Ken-lok-ventilatiebuizen.jpg


Voor alle bestellingen vanaf 1-10-2021 geldt een verhoging op de volgende producten van:
Spiralobuizen  26%,
Ronde hulpstukken 11%,
Instortkanalen 32,6%,
Instorthulpstukken 11%
Dampdicht 11%.

 
Thermoduct
thermoduct

Voor de Thermoduct producten is er een wijziging voor bestellingen vanaf 1-9-2021.
Thermoduct buizen 18%,
Thermoduct hulpstukken 14%,
Dak en geveldoorvoeren 15%.
De thermoduct artikelen komen voor in Hoofdstuk 1 "Luchtkanalen" en Hoofdstuk 8 "Ventilatiedoorvoeren en platdakontluchtingen"

 
Vent-Axia
VA-Uniflexplus+ 90 spirair duim omhoog.jpg

Voor alle bestelingen vanaf 01-09-2021 geldt een verhoging op het programma van Vent-axia producten de wijzigingen zijn: 5% op het Uniflexplus+ luchtverdeel systeem, 5% op de flexibele slang, het regelbaar ventiel RV125 wordt niet verhoogd, 20% op regelbaar ventiel groot / vierkant en 7,5% op ventilatoren.

 
2VV
product-daphne_xl-02.jpg

Voor alle bestellingen vanaf 1-9-2021 van 2VV producten geldt een prijsverhoging van 4%. De 2VV producten vind u terug in Hoofdstuk 6 Ventilatoren en Wtw units, in hoofdstuk 7 Luchtgordijnen en in Hoofdstuk 10 Luchtbehandelingskasten.

 
Systemair
mannetje voorkant.jpg

Voor alle bestellingen vanaf 1-9-2021 geldt een verhoging van Systemair producten die ligt tussen de 4 en 10% afhankelijk van het type. De systemair producten vind u terug in de hoofdstukken 5 Dakventilatoren en Hoofdstuk 6 Ventilatoren en WTW units. 

 
Hoofdstuk 8 Ventilatie doorvoeren
EW platdak.jpg

Voor alle bestellingen vanaf 01-09-2021 geldt een prijsverhoging van 5% voor alle Ubbink producten en voor alle bestellingen vanaf 01-10-2021 geldt een prijsverhoging van 3,5% voor alle platdakontluchtingen en Penn ventilatoren in onze prijslijst. 

 

 

 

Maatregelen i.v.m Corona virus

Ondanks de impact van het COVID-19 virus zijn wij gewoon, met inachtneming van het advies van de Rijksoverheid/ RIVM, open. We zorgen voor de juiste bezetting zodat u door kan blijven werken.
 
Het is belangrijk dat persoonlijk contact zo veel mogelijk wordt vermeden en er minimaal 1,5 meter afstand wordt gehouden.
Mocht u behoefte hebben aan contact met een vertegenwoordiger dan kan dit, zolang de maatregelen gelden, alleen telefonisch of per email.
 

 

Afhalen
 
Het afhalen van materialen blijft mogelijk. Wilt u materialen (laten) afhalen dan verzoeken wij de bestelling telefonisch of per mail door te geven. Wij zullen uw order verzamelen en buiten leggen. De deur naar de afhaal balie zullen wij sluiten
 

Transport

Het transport van uw orders zal gewoon doorgaan en onze transporteur heeft zijn chauffeurs ook de nodige instructies gegeven om op eenveilige manier de materialen af te leveren en de afleverbon te laten tekenen.
 
Tot op heden zijn er geen aanwijzingen dat wij niet aan de gewenste levertijden kunnen voldoen. Aangezien ook wij afhankelijk zijn van transporten uit het buitenland is het mogelijk dat levertijden zullen wijzigen.
Wij zullen u hiervan, indien noodzakelijk, zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen.
.
Wij zullen ons beleid met betrekking tot het COVID-19 virus afstemmen op de maatregelen die door de rijksoverheid/het RIVM worden afgekondigd
 
Wij gaan er vanuit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Het team van Spirair Luchttechniek
 


 

 

Sluiting tijdens de feestdagen

 

Wij willen u er graag op attenderen dat wij week 52 en week 53 gesloten zijn.
Onze laatste zendingen voor dit jaar zullen donderdag 17 december geladen worden, mits voor 13.00 uur besteld en voorradig kunnen we deze vrijdag 18 december, volgens route, nog uitleveren.
Vanaf maandag 4 januari 2021 staat ons hele team weer voor u klaar.

Wij willen u  tijdig informeren over de wijzigingen per 1 januari 2021. Dit jaar zijn wij geconfronteerd met prijsverhogingen die buiten onze invloedsfeer liggen. Als gevolg hiervan zijn wij genoodzaakt om de prijzen voor diverse hoofdstukken aan te passen.  

 

 
Hoofdstuk 1 Luchtkanalen
Air-Spiralo-Ken-lok-ventilatiebuizen.jpg

Om de (bruto)prijzen van onze ronde luchtkanalen transparanter te maken zijn wij druk bezig om de brutoprijzen opnieuw vast te stellen. Dit houdt ook in dat de bijbehorende kortingen aangepast zullen worden zodat u netto (op basis van de prijsstelling 2020) geen negatief effect zal ondervinden.
Vanwege de prijsverhoging die wij van onze toeleveranciers hebben ontvangen zal de prijs van ons rondwerk gemiddeld met 3% stijgen. Dit zal in de brutoprijzen per 1 januari 2021 verwerkt worden.
Aangezien de vraag naar hulpstukken met rubberafdichting steeds groter wordt, zullen wij hiervan onze voorraad uitbreiden. De praktijk laat zien dat het gebruik van deze hulpstukken niet alleen de kwaliteit van de installatie verhoogd maar dat het toepassen van deze hulpstukken door de sneller montage ook voordeliger is.

Hoofdstuk 8 Ventilatie doorvoeren
Doorvoeren

Dit hoofdstuk zal aanzienlijk worden gewijzigd. Er zullen producten vervallen en er zullen nieuwe producten in worden opgenomen. Per 1 januari zal een prijsverhoging zijn van gemiddeld 2% voor de bestaande producten

Hoofdstuk 3 en 4 Ventilatie roosters en brandkleppen

Voor deze hoofdstukken zal er geen prijsverhoging zijn per 1 januari 2021.

 

Hoofdstuk 2 Flexibele slangen

Voor dit hoofdstuk zal er een verhoging van 2% zijn per 1 januari 2021

 
Andere hoofdstukken

Voor de andere hoofdstukken hebben we nog niet alle wijzigingen overzichtelijk maar zullen we de prijswijzigingen van de fabrikanten volgen.

Deze verhogingen gaan ook gelden voor alle prijsafspraken en/of netto prijzen die zijn afgegeven. 

In deze tijd van de COVID-19 pandemie en de daaruit voortvloeiende maatregelen en voorschriften zijn we uitermate content met de samenwerking tussen onze klanten en medewerkers en trots dat we onze leveringen en service zo "normaal” mogelijk kunnen laten verlopen.

 

Luchtkwaliteitsmeter AURAIRBASE 2
Aurairbase 2.jpg

De luchtkwaliteitsmeter is zeer geschikt voor consumenten en professioneel gebruik. Een open ontwerp, IoT gebaseerd, logica in de software, een ’open bed’ met connectoren. Al deze aspecten samen maakt dat de AurAir een goede investering is.

 • Plug & Play: geen ingewikkelde installatie procedure volgen, gewoon uit de doos halen en rechtstreeks in het stopcontact. 
 • Grafisch kleurenscherm: Niet alleen kunt u de CO2 waardes volgen op het scherm, waar stijgende CO2 waardes andere kleuren krijgen maar ook kunt u op een grafiek de afgelopen 24 uur bekijken.
 • WiFi verbinding: Maar liefst drie verschillende manieren om de AurAir via WiFi te benaderen. De AurAir standaard zelf een WiFi access point waar uw smartphone mee kan verbinden. U kunt ook de AurAir configureren om te verbinden met uw eigen WiFi netwerk zodat u via uw eigen WiFi netwerk de AurAir waardes kunt bekijken. Tevens kunt u de AurAir waardes laten versturen naar lokale servers. Technisch onderlegd? Probeer de AurAir REST API uit!
 • Cloud omgeving: Met een WiFi verbinding wordt ook automatisch een cloud verbinding gemaakt. U kunt dan op de AurAir cloud omgeving gratis naar uw historische meetwaardes kijken!
 • OTA: Dat betekent OverTheAir en daarmee kunt u met behulp van een WiFi verbinding nieuwe software versies installeren in de AurAir door simpelweg een AurAir knop een seconde lang ingedrukt te houden. Een bug gevonden? Geen probleem! U krijgt tot minimaal een jaar na einde model reeks gratis updates.
 • Vervangbare sensoren: Sensor kapot of verouderd? In de patent pending AurAir Sensor Bay op de achterkant kunt u makkelijk zelf uw sensoren vervangen.
 • Open ontwerp: Maak uw eigen software en plaats deze in de AurAir om dingen te doen die AurAir niet heeft voorzien.
 • Kensington Slot: Voorkom dat uw AurAir wordt meegenomen en leg hem aan het slot.

De aurairbase 2 is binnenkort leverbaar reserveer nu alvast uw luchtkwaliteit meter

 

 

 

Back to school safely.jpg  

 

De scholen zijn weer begonnen en de ventilatie is nu een veel besproken onderwerp, het belang van een goed ventilatiesysteem in schoolgebouwen is groot. In het onderwijs bestaan grote zorgen over de ventilatie. Coronabesmetting kan mede ontstaan door een hoge concentratie aerosolen (kleine ademdruppeltjes) in afgesloten ruimtes. Door goede ventilatie kan deze concentratie laag gehouden worden. De ramen open zetten is mogelijk maar veroorzaakt tocht en onnodig energieverlies. Met een ventilatiesysteem met warmte-terug-winning kan een gezonde en energiezuinige leeromgeving gecreëerd worden.

Spirair heeft de geschikte unit voor ieder lokaal.

 
Whisper Air Schoolunit HRWA2
whisper air met regeling.jpg
 

De WHISPER AIR is ontworpen voor decentrale ventilatie. Het biedt een ideale oplossing voor zowel nieuwe als voor bestaande gebouwen. Door het minimale geluidsniveau is het een perfecte keuze voor schoollokalen maar ook voor kantoren en vergaderzalen.
De warmteterugwin unit heeft een volledig automatische regeling, die optimaliseert om minimale warmteverliezen en de meest zuinige werking te bereiken.

 • 3 uitvoeringen 400, 700 en 1000 m3/h.
 • Warmteterugwinning rendement tot 90%.
 • Ultra-stille werking - 33 dBA
 • Geïntegreerde CO2 sensor
 • Energie zuinige EC motoren
 • Eenvoudige installatie.
 • Volledig automatische regeling
 • Boost functie (versneld spuien van de ruimte)
 
   

 

 

 

Maatregelen i.v.m Corona virus

Ondanks de impact van het COVID-19 virus zijn wij gewoon, met inachtneming van het advies van de Rijksoverheid/ RIVM, open. We zorgen voor de juiste bezetting zodat u door kan blijven werken.
 
Het is belangrijk dat persoonlijk contact zo veel mogelijk wordt vermeden en er minimaal 1,5 meter afstand wordt gehouden.
Mocht u behoefte hebben aan contact met een vertegenwoordiger dan kan dit, zolang de maatregelen gelden, alleen telefonisch of per email.
 

 

Afhalen
 
Het afhalen van materialen blijft mogelijk. Wilt u materialen (laten) afhalen dan verzoeken wij de bestelling telefonisch of per mail door te geven. Wij zullen uw order verzamelen en buiten leggen. De deur naar de afhaal balie zullen wij sluiten
 

Transport

Het transport van uw orders zal gewoon doorgaan en onze transporteur heeft zijn chauffeurs ook de nodige instructies gegeven om op eenveilige manier de materialen af te leveren en de afleverbon te laten tekenen.
 
Tot op heden zijn er geen aanwijzingen dat wij niet aan de gewenste levertijden kunnen voldoen. Aangezien ook wij afhankelijk zijn van transporten uit het buitenland is het mogelijk dat levertijden zullen wijzigen.
Wij zullen u hiervan, indien noodzakelijk, zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen.
.
Wij zullen ons beleid met betrekking tot het COVID-19 virus afstemmen op de maatregelen die door de rijksoverheid/het RIVM worden afgekondigd
 
Wij gaan er vanuit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Het team van Spirair Luchttechniek
 


 

 

Spirair Luchttechniek

T (033) 24 748 49 | info@spirair.nl
Bezoekadres: Klompenmaker 13, 3861 SK Nijkerk | Openingstijden afhaalbalie: ma t/m do: 07:00 - 17:00 uur, vr: 07:00 - 16:00
copyright | disclaimer | voorwaarden | nieuwsbrief | privacy statement
Regelt het...
VLA Luchtgordijnen