Maart 2019

 

Nieuw  E-PLENUM

Voor het realiseren van goede ventilatie- en airconditioningprojecten zijn roosters een belangrijk onderdeel

Wij hebben met ons nieuwe E-plenum een mooi alternatief voor de bekende metalen geisoleerde plenums. Het E-plenum is goed te combineren met standaard wervelroosters of geperforeerde platen. Het is universeel, te voorzien van verschillende maten aansluitingen, geisoleerd en zeer licht. Door de specifieke vorm kunnen er 48 sets plenums met aansluitstukken op 1 pallet geplaatst worden. Dat is ook mooi als u een standaard voorraad wil aanhouden

 

Actie !!
 

Aangezien wij zeer enthousiast zijn over de mogelijkheden van dit plenum hebben wij tot 31 mei 2019 een introductie actie die vind u hier

U kunt deze ook terug vinden op onze website

 

En bekijk hier het montage filmpje
 

 


 

 

December 2018

Kerst header  

Het jaar 2018 loopt ten einde en namens het hele team van Spirair Luchttechniek willen wij u bedanken voor de prettige samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen.

 
Sluiting tijdens de feestdagen

Wij willen u er graag op attenderen dat wij week 52 en week 1 gesloten zijn.
Onze laatste zendingen voor dit jaar zullen donderdag 20 december geladen worden, mits voor 13.00 uur besteld en voorradig kunnen we deze vrijdag 21 december, volgens route, nog uitleveren.
Vanaf maandag 7 januari 2019 staat ons hele team weer voor u klaar. 

 

Prijs wijzigingen per 1 januari 2019

De verschillende prijslijsten met de aangekondigde wijzigingen zullen deze maand online komen en kunt u dowloaden via de website.  http://www.spirair.nl/index.php/prijslijst

Nieuw wordt het Hoofdstuk Luchtbehandelingskasten.

 

Wij wensen u en uw familie fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling toe!
champagne2.jpg
Met vriendelijke groet,

Het team van Spirair Luchttechniek
 

 

Nieuws September 

Hoofdstuk 1 Luchtkanalen
Air-Spiralo-Ken-lok-ventilatiebuizen.jpg

De eerder aangekondigde prijsverhoging per 1 oktober voor dit hoofdstuk hebben we kunnen uitstellen tot 1 januari 2019. Op deze datum worden onze verkoopprijzen met 5,7% verhoogd.

Hoofdstuk 6 Ventilatoren en WTW units

Wegens een prijsverhoging door Systemair zullen wij helaas prijzen moeten aanpassen. Vanaf 1 januari 2019 worden onze verkoopprijzen van de ventilatoren en WTW-units van het merk Systemair met circa 4% verhoogd.


Voor de luchtbehandelingskasten van 2VV zal voorlopig geen verhoging doorgevoerd worden. Hiervoor is een nieuwe prijslijst in de maak met daarin ook opgenomen alle technische gegevens.

Ventilatoren en WTW-units

Deze verhogingen gelden ook voor alle afgegeven prijsafspraken en/of netto prijzen.
 

 

Vakbeurs Energie 9 t/m 11 oktober 2018

 

 

Nog een aantal weken en dan is de Vakbeurs Energie 2018 in de brabanthallen in Den Bosch. Van 9 t/m 11 oktober 2018 ontvangen wij u graag op onze stand.

U kunt zich via onderstaande link registreren, de toegang is gratis bij voorregistratie tot 8 oktober

 

 

 

Vakbeurs Energie 728-x-90-px_3.gif

Spirair luchttechniek
Stand: 03.B002
 

 

Prijswijzigingen per 1 Oktober 2018

 

Hoofdstuk 1 Luchtkanalen

Wegens een prijsverhoging door de fabrikant zullen wij helaas prijzen moeten aanpassen. We hebben geprobeerd deze stijging zo beperkt mogelijk te houden. Vanaf 1 oktober 2018 worden onze verkoopprijzen met circa 5,7% verhoogd.  
Air-Spiralo-Ken-lok-ventilatiebuizen.jpg

Hoofdstuk 4 brandkleppen

Wegens een prijsverhoging door de fabrikant zullen wij helaas prijzen moeten aanpassen. We hebben geprobeerd deze stijging zo beperkt mogelijk te houden. Vanaf 1 oktober 2018 worden onze verkoopprijzen van de brandkleppen met 3% verhoogd.  
  
wh25c.jpg

Hoofdstuk 8 Ventilatiedoorvoeren & platdakontluchtingen

Voor hoofdstuk 8 Ventilatiedoorvoeren & platdakontluchtingen zal per 1 Oktober 2018 een prijswijziging worden doorgevoerd.

De bruto prijzen van de Burgerhout producten in dit hoofdstuk zullen met 3% verhoogd worden, dit zijn de artikelnummers die met MG ....beginnen. 
Doorvoeren

Siliconenkit

De schaarste van grondstoffen voor producten op basis van siliconen blijft aanhouden, waardoor we wederom geconfronteerd worden met forse prijsverhogingen. We hebben tot nu toe de prijzen kunnen handhaven maar deze zullen per 1 oktober 2018 met 15% verhoogd worden.

 

Deze verhogingen gelden ook voor alle prijsafspraken en/of netto prijzen die zijn afgegeven voor artikelen die te vinden zijn in deze prijslijsten. 

De prijslijsten zullen zo spoedig mogelijk op de website terug te vinden zijn onder Prijslijsten


 

 

 

 
 
 

Spirair Luchttechniek

Postadres: Postbus 1132, 3860 BC Nijkerk | T (033) 24 748 49 | F (033) 24 623 24 | info@spirair.nl
Bezoekadres: Klompenmaker 13, 3861 SK Nijkerk | Openingstijden afhaalbalie: ma t/m do: 07:00 - 17:00 uur, vr: 07:00 - 16:00
copyright | disclaimer | voorwaarden | nieuwsbrief | privacy statement
Regelt het...
VLA Luchtgordijnen